vizioni November 2, 2021

Fëmijët gjithmonë janë pyetur për ambiciet e tyre. Pyetja tipike do të ishte: “Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh?”. Cilado qoftë përgjigjja, qoftë një mësues, një mjek ose një kuzhinier, ëndrra e secilit fëmijë është unike në mënyrën e vet. E njëjta gjë vlen edhe për katërvjeçaren Sidney Fahrenbruch nga Longmont, Kolorado, SHBA. Ajo […]

vizioni November 2, 2021

Mihria Braha komentohet mjaftë shumë për paraqitjet e saj, e në veçanti për pozat e saj, por kjo nuk është se i intereson shumë asaj. Duke qenë se është prej një periudhe të gjatë kohore në industrinë e muzikës ajo ka ditur gjithmonë t’i rezistoj kohës, dhe të duket bukur. Kaq e bukur dhe tërheqëse […]

vizioni November 2, 2021

Të gjithë prindërit janë me idenë që në sy të fëmijës duhet të jesh sa më I kujdesshëm me veprimet që bën apo fjalët që thua, pasi jë një shembull për të. Mirëpo ky çift që do t’ju prezantojmë bën përjashtim. Në videon e mëposhtme do të shihni se si çifti teksa janë të shtrirë […]

vizioni November 2, 2021

Mjaft e rrez.ik shme na duhet të pranojmë, apo jo? Claudio dhe Mariela nga Argjentina ishin përpjekur të kishin një fëmijë për një kohë shumë të gjatë. Pavarësisht faktit që ata kishin vendosur të drejtoheshin tek mundësia e farëzimit arti.ficial, këto përpjekje kishin qenë gjithashtu të pasuksesshme. Prandaj çiftit i kishte mbetur vetëm një mundësi […]

vizioni November 2, 2021

Dashi Mbajtja e gjërave në ekuilibër sot mund të jetë e ndërlikuar për ju. Ekziston një forcë e ashpër, e cila lufton kundër këtij pozicioni. Kujdes nga kjo energji e fuqishme që është e përqendruar dhe e guximshme. Demi Gjërat në punë mund të jenë të vështira sot, por kjo nuk do të thotë që […]

vizioni November 1, 2021

Është zakoni i secilit prej nesh sapo ngrihemi në mëngjes. Mund të shmangim me siguri vaktin e mëngjesit por kurrësesi kafen, shkruan “AgroWeb”. Pothuajse të gjithë ata që konsumojnë kafe rregullisht janë të varur prej saj. Sigurisht, ajo është e shijshme. Në mëngjes, ajo është zgjimi i vërtetë pavarësisht sa herët mund të jesh ngritur […]

vizioni November 1, 2021

Një tren bën vetëm dy ndalesa, një kur një nxënëse e shkollës së mesme shkon në shkollë dhe një tjetër kur ajo kthehet. Për vite të tëra, treni në stacionin Kami-Shirataki në Japoni ndalet vetëm për një nxënëse, nxënësekjo e cila udhëton çdo ditë për në shkollë. Treni ndalet vetëm dy herë në ditë në […]

vizioni November 1, 2021

Depresioni është një gjendje emocionale që karakterizohet nga mendimet dhe ndjenjat negative. Shpesh është thellësisht e fshehur në mendje dhe mbetet e pa diagnostikuar, megjithëse efektet e saj rëndojnë mbi organizmin. Si për çdo sëmundje edhe për ato që prekin turin, parandalimi apo kurimi që në zanafillë i tyre bën diferencë të madhe në kurimin […]

vizioni November 1, 2021

Puthja nuk është vetëm e bukur dhe e këndshme, por gjithashtu luan një rol të madh për të mbajtur të fortë një lidhje romantike. Ekzistojnë shumë lloje të puthjeve me konotacione të ndryshme. Një puthje e butë thotë: «Ju jeni të qetë», ndërsa puthja Spiderman sugjeron spontanitet. Pra, kjo do të thotë mënyra se si […]