vizioni November 2, 2021

Fëmijët gjithmonë janë pyetur për ambiciet e tyre. Pyetja tipike do të ishte: “Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh?”.

Cilado qoftë përgjigjja, qoftë një mësues, një mjek ose një kuzhinier, ëndrra e secilit fëmijë është unike në mënyrën e vet. E njëjta gjë vlen edhe për katërvjeçaren Sidney Fahrenbruch nga Longmont, Kolorado, SHBA.

Ajo shpreson të bëhet një oficere policie.

Një ditë me diell, ajo kishte dale me nënën e saj. Papritmas, ajo vuri re një polic që qëndronte nën diellin e nxehtë, duke drejtuar trafikun. Sidney i erdhi keq për policin dhe vendosi t’i jepte një shishe me ujë.

Sidney synon të bëhet një oficere e policisë një ditë.

Vitin e kaluar, historia e saj kapi vëmendjen e mediave kur thirri stacionin e policisë për ta ndihmuar atë që të shpëtohej nga ‘monstrat’ në shtëpinë e saj. Zyrtari David Bonday u përgjigj dhe shkoi në shtëpinë e saj për ta kontrolluar. Që atëherë, ajo u bë miq me departamentin e policisë lokale.

Ajo dëgjoi se Zyrtari Kyle u diagnostikua me kancer pankreatik, kështu që ajo vendosi ta ndihmonte.

Ajo mori parate e kursyera te cilat kishin vleren 9 dollarë dhe i solli ne stacionin e policisë për t’ia dhuruar oficerit.

Departamenti i policisë vlerësoi veprimin e saj dhe publikoi një mesazh publik në Facebook:

“E solla për të ndihmuar njerëzit me kancer,” tha ajo. “Më pëlqejne (oficerët e policisë). Ata ndihmojnë njerëzit, dhe ata i dergojne njerëzit e këqinj në burg. “

Detektivi Stephen Schulz, tha se një sasi fondesh është planifikuar per te ndihmuar Kyle dhe familjen e tij.

Zyrtari Kyle Zulauf u prek nga gjesti i Sidney

Nëna e Sidneit tha se ajo po kursente për të blerë një lodër, por vendosi ti përdorte paratë për të ndihmuar Zyrtarin Kyle Zulauf.

Departamenti i Sigurisë Publike në Longmont falenderoi Sidneyn për përpjekjet e saj. Ata u prekën vërtet për veprimin vetëmohues të një katërvjeçareje. Zyrtari Bonday përshkroi veprimet e saj si “shume speciale.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*