vizioni November 2, 2021

Një djali të vogël i mbeti dora e bll okuar në një shkallë lëvizëse ndërsa po luante vetëm në një qendër tregtare në jug-perëndim të Kinës. Të paktën 2 nga gishtërinjtë e tij mbetën të bl lokuar në një pllakë në fund të shkallës lëvizëse.

Menjëherë njerëzit që ndodheshin në vendngjarje nxituan që të ndalonin makinerinë. Zjarrfikësit arritën menjëherë në vendngjarje dhe arritën të hiqnin pllakën. Ata e dërguan vogëlushin në spital për trajtim eme rgje nt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*