vizioni November 2, 2021

Duhet të jesh e çme.ndur apo ndoshta shumë guximtare ti dalësh përpara mbretit të kafshëve.

Nuk dihet se cila nga karakteristika ka kjo grua në video, e cila ndërsa vizitonte kopshtin zoologjik në Bronks kaloi gardhin e sigurisë dhe u afrua pranë luanit.

Siç mund ta shikoni, nuk kuptohet nesë ka fr.ikë gruaja nga luani apo vetë luani nga gruaja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*