vizioni November 2, 2021

Njerëzit me zemër të ndershme janë kudo. Kur një kameriere në Arizona po I shërbente një klienti, ata biseduan, dhe ajo e kuptoi se ata kishin disa gjëra të përbashkëta. Ajo nuk e priste që klienti të linte një shënim të ngrohtë nga zemra dhe një bakshish mjaft të mirë.

Clark ishte duke I sherbyer nje klienti shtatzene e cila kishte qene dhe disa here me perpara ne restorant, dhe ato kishin folur per shtatzanite e tyre. Ajo ishte 9 muajshe shtatzene ne ate kohe dhe ishte duke pritur femine e saj te pare, Rosalie, ne Janar te 2017.

Kur gruaja qe ishte e shoqeruar nga mamaja e saj, iku pasi mori nje porosi, Clark vuri re se klientja kishte lene nje bashkish te majme dhe nje mesazh.
Gruaja I dhe 900$ bakshish per nje fature 61.3$ dhe kishte shkruajtur “keto jane parate e zotit. Ai na I dha ne ne menyre qe ne te ti jepnim ty. Zoti te bekofte”

“Une nuk mund te besojan ate qe po shikoja sepse ne rradhe te pare ishte nje shume e madhe parash” Clark I tha KPHO. 900$ jane shume para. Mu desh pak per te vendosur dhe pasi e bera qava per pak.
“Shpesh degjon per keto gjera qe ndodhin, por kurre nuk e pret te jesh marresi I tyre. Eshte nje ndihme shume shume e madhe per mua dhe familjen time” shtoi ajo.

Clark nuk do te paguhet per lejen e shtatzanise se saj. Per me shume, partneri I saj ka bere nje o pe rac i on ne gju, qe do te thote se ato te dy ato nuk do te merrnin te ardhura per disa kohe.

Clark tha se ajo I kishte treguar klientes per gjendjen e saj disa kohe me perpara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*