vizioni November 2, 2021

Një video amatore e publikuar në internet shfaq momentin kur një bretkosë hu’.mb be.tejën treminutëshe kundër gjarprit, që në fund e gë.lltit të tërën.

Gjatë tre minutave bet.e.jë bretkosa bën gjithçka që t’i shpëtojë dhëmbëve të mp’r.ehtë të gjarprit, që fillimisht ia kishte ka’fsh.uar njërën këmbë dhe nga dëshira e madhe për të mbijetuar bretkosa lu.ft.oi deri në momentin e fundit.

Por, në fund fitimtar doli gjarpri që me sa duket ishte shumë i uritur dhe i vendosur për ta gë.lltitur.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*