vizioni July 25, 2020

Psikologët thonë se këto 8 fjali nuk duhen thënë një fëmije Prindërit janë njerëzit që ofrojnë siguri, dashuri dhe këshilla për fëmijët e tyre.Ata pritet që ta mbrojnë fëmijën ndërsa sigurohen se ai luan sipas rregullave. Sidoqoftë, pasi njerëzit, prindërit dhe fëmijët janë të gjithë të aftë të bëjnë gabime, por ka shumë gjëra që […]

vizioni July 24, 2020

Sa orë gjumë duhet të flini sipas moshës Ekspertët këshillojnë se është shumë e nevojshme të dini se sa orë duhet të flini nëse dëshironi të keni energji të mjaftueshme gjatë ditës. Fondacioni Kombëtar i Gjumit ka paraqitur orët e rekomanduara të gjumit sipas moshës. Të flesh pak: Një problem për të gjithë Kur nuk […]

vizioni July 24, 2020

Këto tri fjali e bëjnë burrin të çmendet pas teje Shumë elemente që lidhen me mirëmbajtjen e ndjenjave dhe mirëkuptimin e mirë janë përshkak të nj$e intelegjence të caktuar në menaxhimin e marrëdhënieve.Prandaj,çdo fjalë,çdo gjest dhe sjellje llogaritet kur bëhet fjalë për ndriçimin ose rigjallërimin e flakës së burrit tuaj.Për t’ju ndihmuar të arrini këtë […]

vizioni July 24, 2020

  Mëngjesë i leht per 10 minuta gati Përgatitja e Bukëve Me Vezë Përbërësit (Sasia e përbërësve përzgjidhet sipas preferencës në bazë të numrit të personave për të cilët do gatuhet) Vezë Pak qumësht Kripë Piper Gjalpë të freskët ose vaj ulliri (Për një gatim sa më të shëndetshëm AgroWeb.org rekomandon përdorimin e vajit të […]