vizioni

vizioni October 19, 2021

Çdo gjë nisi në momentin kur gjatë një diskutimi Semi i drejton gishtin e mesit Ilirit, e cili nuk e priti aspak mirë. Pas këtij gjesti, balerini i njohur i është kthyer konkurrentes duke e cilësuar si të “paedukatë”. Më pas këngëtarja e njohur e ka sqaruar këtë ngjarje në dhomën e rrëfimit, duke thënë […]

vizioni October 19, 2021

Si shumë çifte, Janet dhe Graham Walton dëshironin të kishin fëmijë, por për shumë vite nuk munden të kishin fëmijë. Pas shumë përpjekjesh të pasuksesshme, ata iu drejtuan mjekësisë por edhe në këtë rast nuk patën sukses. Pas gati 12 vitesh mrekullia e madhe ndodhi për ta. Ajo lindi dhe jo një, as dy fëmijë […]

vizioni October 19, 2021

Një adoleshente 17-vjeçare nga Teksasi, ka thyer dy rekorde botërore falë këmbëve të gjata. Maci Currin u certifikua nga Rekordet Botërore Guinness se kishte këmbët më të gjata në botë (për femra) dhe këmbët më të gjata nga një adoleshente, transmeton lajmi.net. Sipas Rekordeve Botërore të Guinness, këmba e majtë e zonjës Currin ka përmasa […]

vizioni October 19, 2021

Mango konsiderohet një frut me vlera të shumta ushqimore, por edhe me shumë përfitime shëndetësore. Sipas një studimi të kryer, është i shkëlqyer për lëkurën, prandaj sugjerohet të përdoret edhe si maskë për fytyrën. Temperaturat e larta krijojnë mjaft probleme për lëkurën dhe fytyrën tuaj, por maska me mango i jep lëkurës një shkëlqim natyral, […]