vizioni

vizioni June 5, 2021

Përdorni gjethet e fikut për të shëruar të gjithë trupin. Nëse vuani nga diabeti, ulçera në stomak, bronkit ose vuani nga presioni i lartë i gjakut, çaji i bërë nga gjethi i fikut mund të jetë një shpëtim i vërtetë. Gjethet e fikut janë të pasura me antioksidantë dhe fibra. Ndër të tjera, ato përmbajnë […]

vizioni June 5, 2021

Drejtori i Qendrës Emergjente, Basri Lenjani ka dhënë një sërë këshillash për mbrojtjen nga kafshimi i gjarpërinjve, si dhe trajtimin në rast kafshimi. Në një shkrim të gjatë Sejdiu ka dhënë detaje rreth llojeve të gjarpërinjve dhe rrezikun që vijnë nga kafshimi i tyre. Sipas tij në vendin tonë më së shpeshti jetojnë gjarpërinjtë helmues […]

vizioni June 5, 2021

Së fundmi u zgjedh gruaja më e bukur në botë dhe ajo është aktorja rumune. Madalina Genea ka 33 vjet dhe para dy viteve la në hije të gjithë në festivalin në Venecias, ndërsa sot ajo u quajt “Gruaja më e bukur në botë”. Ky lajm e gjeti atë së bashku me partnerin e saj […]

vizioni June 4, 2021

Kur mjekët i thanë Danny MacDonald, 74, nga Irlanda se ai kishte kancer në stomak dhe kishte tre muaj jetë, ai vendosi të refuzojë këshillat e tyre, të shmangë kimioterapinë toksike dhe të pranojë trajtim ushqimor. Katër vjet më vonë, Danny ndihet shkëlqyeshëm, falë protokollit ditor që ai ka miratuar, i cili përfshin pirjen e […]

vizioni June 4, 2021

Një çift në SHBA ka gëzuar një martesë prej 60 vitesh dhe për të qëndruar gjithë këtë kohë bashkë me sa duke u ka mjaftuar vetëm ndershmëria ndaj njëri-tjetrit, përpos dashurisë sigurisht.Pra, burri dhe gruaja ishin shumë të hapur dhe ndanin gjithçka pa mbajtur sekrete nga njëri-tjetri Pothuajse gjithçka… Sepse gruaja mbante në dollap një […]

vizioni June 4, 2021

Ndjesi dj.egi.eje të vazhdueshme, irr.it.im i stomakut dhe ndjesi përzierje, dhim.b.je që fillojnë nga stomaku e ngjiten lart deri në fyt, të gjitha këto sim.pto.ma të çojnë tek një emër GASTRITI. Gastriti është inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe bie në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimet. St.resi, […]