vizioni November 2, 2021

Një vajzë e cila u ngacmua nga shokët e klasës në shkollë për peshën e saj ka zbuluar se si të njëjtët djem që e tallnin tani duan të dalin me të – pasi ajo hoqi pothuajse gjysmën e peshës së saj trupore.

Jackie Campbell, 26 vjeç, nga Teksasi dikur u quajt një ‘balenë’ nga shokët e saj të shkollës dhe luftoi me peshën e saj gjatë viteve të adoleshencës dhe njëzetave

Pasi arriti peshën 170 kg, ajo mori vendimin për të bërë një operacion gastrit dhe tani ka humbur rreth 80 kg.

Jackie thotë se ajo kishte një varësi gjatë gjithë jetës nga ushqimi, duke bërë që mjekët ta vendosnin në një dietë, pavarësisht nga mosha e saj e re.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*