vizioni October 19, 2021

Për një baba,vajza e tij është një krijesë e përsosur që meriton më të mirën në jetë.Pra,kur ajo bëhet grua,e pavaru dhe e lirë për të bërë zgjedhjet e saj,ai do të dëshironte të kishte fuqinë ta udhëzojë dhe ta mbrojë kundër të gjitha rreziqeve që mund të hasë gjatë rrugës së saj.Një nga dëshirat më të mësha të babait është që ajo të takojë një burrë që mund ta bëjë atë të lumtur ashtu siq e meriton.Këtu është letra e mrekullueshme nga një baba që ja kushtoj vajzës së tij.

 

Kur ju shikoheni në pasqyrë,ju shihni një grua,por në sytë e mi,ju jeni akoma vajza ime e vogël,aq e vogël dhe e brishtë.Unë e di që nuk mund të marr vendime për ju,por unë dua që ju të zgjidhi një njeri i cili mund t`ju respektojë,ju vlerësoj për at që jeni dhe të jetë në gjendje gjithmonë të ju mbrojë.

Do të doja që të gjeni dikë që të kujdeset për ju,të ju shikoj sikur ai kurrë nuk e ka shikuar ndonjë grua tjetër,të jetë i drejtë,i saktë,të luftoj për ju dhe me ju në mijëra beteja të jetës.E meritoni atë që di të jetë burrë edhe kur gatuan për ju ose të bëje kujdestari në shtëpi,i cili di të përkdhel,i cili e di vlerën e vërtet të miqësisë dhe familjes.

Unë dua të takoni at lloj personi që jo vetëm e di se sa shumë ju do,por të tregoj gjithmonë vëmendje çdo ditë për ju,duke ecur pranë jush,duke mbajtur dorën tuaj me krenari.Për ju,unë dua që ai do të jetë në gjendje  të marrë zemrën tuaj butësisht,të ju bëjë të lumtur,t`ju ndihmojë të kaloni momentet e vështira me butësi dhe ironi.

Unë ëndërroj vajzën time të vogël që nuk ka nevoj të jetë arrogante për të demostruar karakterin e saj,por i cili do t`ju shohë gjithmonë dhe vetëm si gjëja më e cmuar.Shpresoj se do të jetë dikush që e di rëndësinë e komunikimit në çift,i cili ka mendimin e tij,i cili e mbron atë kur e di se ka të drejtë.

Unë nuk dua që ai gjithmonë të pajtohet me ju,por shpresoj që ai gjithmonë do të jetë në gjendje t`ju dëgjojë kur keni probleme,dhe se ai të ju vlerëson deri në at pikë sa t`i besoj edhe ai problemet e veta.

Kërkoni atë qe nuk ka nevoj për ty që jetë i lumtur,por ju zgjedh sepse me ju,ai e dyfishon gëzimin e tij.

Mos jeni gjysma e personit por vlera e shtuar e dikujt që është tashmë i plotë.

Mos u kënaqni me atë që ju gjeni,por kërkoni atë që dëshironi,bie në dashuri me dikë që ju don aq shumë sa unë të dua.

Me dashuri babai

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*