vizioni October 19, 2021

Duket se gishtat e dorës, zbulojnë shumë më tepër nga sa mendojmë ne!

Nëse gjatësia e gishtit të vogël përshkruan dashurinë dhe linjat në pëllëmbët e duarve zakonisht flasin për jetën tonë, lumturinë, përgatituni për diçka më shumë: forma e gishtërinjve zbulon karakterin tuaj, shkruan Class.

Forma A

Keni tendencën të fshihni ndjenjat tuaja dhe të silleni melankolinë. Shpesh pretendoni të jeni të fortë dhe të pëlqyeshëm. Në thelb, ju jeni një person shumë emocional. Ndjeheni mirë me njerëzit që takoni. Ju jeni një person i drejtë që urren gënjeshtrat, hipokrizinë dhe mashtrimin. Ju jeni pak ekscentrik dhe arrogant. Ju keni një zemër të madhe dhe doni të ndihmoni. Përfundoni çdo aktivitet edhe nëse nuk dëshironi. Ju me të vërtetë dëshironi të qeshni dhe ta bëni atë edhe kur diçka nuk është shumë argëtuese për ju. Të gjitha mendimet tuaja mund të shihen përmes shprehjeve tuaja. Ju jeni të ftohtë me njerëzit me të cilët nuk jeni shumë afër, por përkundrazi emocional me ata me të cilët jeni.

Forma B

Ju nuk jeni mësuar të merrni iniciativën për të bashkuar njerëzit. Ju jeni shumë besnikë. Sapo bini në dashuri me dikë, ju i kushtoni partnerit gjithë vëmendjen tuaj dhe gjithmonë mendoni për të. Në praktikë jeni shumë të ndjeshëm, por nuk ju duket si ju, sepse shpesh mbroni ndjenjat e dikujt duke u shtirur sikur nuk dini asgjë. Keni frikë të lëndoheni, ndaj pretendoni se është mirë që të jeni vetëm, por në realitet nuk jeni. Dukeni si një person i fortë dhe i pavarur, i cili gjithmonë flet qartë. Ju dëshironi të imagjinoni gjëra të ndryshme. Ju gjithmonë ëndërroni për dikë që ju kupton dhe ju do dhe ju jep gjithçka që dëshironi.

Forma C

Ju dorëzoheni lehtësisht nga gjërat që ju zemërojnë. Ju nuk doni sfida dhe nuk doni të bëni diçka që nuk e dini. Respektoni mendimet e të tjerëve. Ndonjëherë mund të jesh pohues. Egoja juaj është shumë e madhe kur debatoni, por jeni i pari që kërkoni falje. Mbani gjithmonë ndjenjat dhe problemet tuaja për veten tuaj. Ju dëshironi që njerëzit t’ju besojnë. Ju keni një zemër të butë dhe lehtë mund të lëndoheni, kështu që sa më shpejt që dikush t’ju kërkojë falje, ju falni menjëherë sepse nuk mund të qëndroni duke diskutuar me dikë për shumë kohë.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*