vizioni October 19, 2021

Në një video e cila shumë shpejt u bë virale në rrjetet social, shihet se si vajza bën kërcimin e parë më të atin ditë e dasmës, por ky kërcim është ndryshe nga që jemi mësuar të shohim.

Mary Bourne ka zgjedhur këngën që do të vallëzoj me të atin ditën e dasmës që kur ka qenë fëmijë, më konkretisht që nga viti 2000 dhe kënga është “I hope you dance”.

Por pikërisht me 29 dhjetorë të vitit 2018 në Alabama, ditën kjo në të cilën martohej ajo, vallëzimi nuk ndodhi si e kishte paramenduar vite me parë.

Jim është diagnostifikuar me “Glioblastom”, një formë agresive dhe e pashërueshme e kancerit në tru, e cila sjell vdekjen brenda disa muajve. Kjo sëmunjde e dëshproi tej mase vajzën e tij, e cila nuk kishte ide se a do të mbërrinte ditën e dasmës babai i saj. Por për faktin që ai ka qenë prezent në dasmën e vajzës, ata dy kanë shfrytëzuar rastin dhe kanë realizuar vallzimin e tyre, duke shfrytëzuar kështu çdo sekond bashkë.

Vallëzimi emocionues i bëri të gjithë me lotë. Shikoni videon më poshtë e cila do të ju emocionojë të gjithë juve.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*