vizioni October 14, 2021

Në edicionin e radhës, Edi i ka kërkuar falje Adës për mënyrën se si i është drejtuar asaj me fjalor jo edhe të duhur.

Edi shtoi se gabimet nuk i sheh menjëherë dhe si është ndjerë ashtu është shprehur.

“Mendoj se ndikohesh nga tjerët”, i tha Ada e cila edhe e pranoi kërkim-faljen e tij duke shtuar se nuk dëshiron takim apo diçka tjetër me të.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*