vizioni October 13, 2021

Një foshnje kineze shkoi në prag të vd e kj es duke dalë në anën e jashtme të parvazit të një dritareje në katin e pestë të pallatit ku jeton familja.

Në një video sho kue se të shfaqur në mediat kineze sot, fëmija është parë duke u mb ërt hy er në parvaz, dhe në një moment fëmija u ngrit dhe shikoi përmes dritares në banesë.

Fëmija u çua përsëri në dhomë më vonë nga një i rritur.

Video thuhet se është filmuar sot në një lagje banimi në Changchun, në provincën Jilin të Kinës veri-lindore.

Thuhet se fëmija, gjinia e të cilit mbetet e panjohur, u ngjit nga dritarja pasi u la pa mbikëqyrje.

Një pjesë e pamjeve u filmuan nga një banor në ndërtesën përballë.

Një zë mashkull mund të dëgjohet duke thënë ‘mos lëviz, fëmijë’ dhe ‘oh zot im’.

Videoja gjithashtu tregon fqinjët që mbajnë batanije nën dritare ndërsa përgatiten për të kapur foshnjën nëse bie.

Një fqinj dëshmitar, burrë i moshuar, tha: “Fëmija nuk kishte fri k ë fare. Thjesht po luante. ‘

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*