vizioni October 13, 2021

Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë tmerrin që ky vogëlush e kishte përjetuar derisa po luante në rrugë, dhe në një moment i afrohet një veture e cila niset dhe e fut nën rrota.

Për fat të mirë vogëlushi ka shpëtuar me gërvishtje të lehta duke i shpëtuar vdekjes, ndërsa shoferi i veturës që në ato momente po bisedonte në telefon ka marrë kritika të ashpra nga të gjithë ata që e kanë parë videon.

Shiko Videon:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*