vizioni June 22, 2021

Një burrë i dënuar padrejtësisht për vrasje u shpall i pafajshëm dhe u lirua, pasi kaloi 32 vite në burg.

Gilbert Lee Poole Jr, 56 vjeç nuk e ka pranuar asnjëherë vrasjen, për të cilën akuzohej dhe thotë: “Nuk kuptova së çfarë ndodhi në 1988 kur u gjykova për një vrasje që nuk e kisha e bëra.”

Autoritetet njoftuan se 56 vjeçari ishte i pafajshëm, kur analaizat e gjakut të gjetur në trupin e viktimës nuk përputheshin me ADN e Poole, raportojnë mediet e huaja.

Poole tha në gjykatë : “Kam kaluar dekada duke mësuar, lexuar dhe studiuar drejtësi. Por asgjë nga ato nuk po funksiononte për mua. Deri sa fillova të besoj në një fuqi hyjnore, te Zoti.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*