vizioni June 22, 2021

Ajo mund të kapë 32 kilogram, të bëjë ushtrime galiçe me 61 kilogramë dhe të ngrejë 80 kilogramë.

Ajo së pari filloi stërvitjen kur hyri në një klasë gjimnastike pas pesëvjetorit të saj. Rory gjithashtu mban tatuazhe të rr.e.me në krahët e saj gjatë ngritjes së peshës, pasi mendon se shkojnë shumë.

Ajo u kurorëzua kampione e SHBA-së në peshëngritje në kategorinë për nën 11 dhe nën 13 vjeç në Kampionatin Kombëtar të Rinisë.

Vajza kalon gati 9 orë në javë duke u praktikuar në palestër dhe rreth 4  orë peshëngritje.

Shumë fotografi dhe video të Ulftit janë bërë virale në rrjete sociae, ku shumë njerëz e duartrokasin atë për aftësitë dhe forcën e saj në ngritjen e peshës.

Si në peshëngritje ashtu edhe në gjimnastikë, Rory është e rrethuar nga trajnerë të ditur. Ajo madje ka një mjek të familjes dhe një pediatër në mjekësinë sportive që kujdesen shumë mirë për të dhe  sigurohen që rritja e saj po shkon siç duhet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*