Day: June 22, 2021

vizioni June 22, 2021

Kafeina që gjendet tek kafeja ofron një alternativë më të mirë zgjimi se fruktoza që gjendet tek molla. Megjithatë, ekspertët thonë se secila prej këtyre alternativave ofron përfitime disi të komplikuara. Për shembull, nëse ju kryeni aktivitet fizik që në mëngjes, molla do të ishte alterantiva e duhur sepse i jep organizmit energjinë e nevojshme. […]

vizioni June 22, 2021

Të apasionuarit pas kafesë kanë mendime të forta për çdo aspekt të produktit, përfshirë mënyrën e ruajtjes së tij. Ju mund të keni dëgjuar që ngjitja e kafesë së bluar ose fasuleve në frigorifer është mënyra më e mirë për të ruajtur aromën e kafesë. Megjithëse është e vërtetë që kafeja shpejt kur nuk ruhet […]

vizioni June 22, 2021

Një burrë i dënuar padrejtësisht për vrasje u shpall i pafajshëm dhe u lirua, pasi kaloi 32 vite në burg. Gilbert Lee Poole Jr, 56 vjeç nuk e ka pranuar asnjëherë vrasjen, për të cilën akuzohej dhe thotë: “Nuk kuptova së çfarë ndodhi në 1988 kur u gjykova për një vrasje që nuk e kisha […]

vizioni June 22, 2021

Është padiskutim produkti kozmetik më i përdorur në këtë periudhë të vitit, edhe pse ekspertët e shëndetit dhe të estetikës këshillojnë që përdorimi i tij të jetë i vazhdueshëm duke filluar që nga dita e parë e vitit. Po flasim për kremin kundra diellit, i cili ka filluar tanimë të zërë vend në çantat e […]