vizioni June 5, 2021

Nëse hekurosja e rrobave nuk hyn te punët që i bëni me qejf, mos u m ërzisni, nuk ju ndodh vetëm juve.

Megjithatë është diçka që duhet bërë përditë dhe nuk kemi shpëtim. Edhe pse nuk mund ta sh.mang.im, mund ta bëjmë më të lehtë si proces dhe për këtë ekzistojnë truke.

Përderisa po lexoni këtë artikull, me siguri dëshironi të dini si t’ia bëni që t’i hekurosni rrobat më shpejt. Çfarë duhet të bëni?

Vendosni një letër alumini ndërmjet veshjes që po hekurosni dhe tavolinës së hekurosjes. Ndërkohë që ju hekurosni njërën anë të rrobave, letra e aluminit do të përcjellë nxehtësinë edhe në anën tjetër dhe rrobat do të hekurosen lehtësisht. Kjo do të bëjë që të kurseni më shumë kohë, sidomos në mëngjes kur ora fluturon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*