vizioni June 4, 2021

Aktorja e njohur nga seriali turk “Yamak Ahmet”, Nil Erkoçlar ka ndryshuar gjininë nga femër në mashkull. 5 vite më parë ajo iu nënshtrua një operacioni për të ndryshuar gjininë dhe ndryshoi gjithashtu edhe emrin.

Ruzgar Nga Nil, ajo tashmë njihet si Ruzgar Erkoçlar. Aktorja ka lënë edhe aktrimin dhe është martuar me një vajzë.

Ruzgar dhe bashkeshortja,Mirëpo së fundmi të njëjtën gjë ka bërë edhe motra e saj. Gul Erkoçlar ka kryer operacionin për ndryshimin e gjinisë dhe ashtu si e motra, ka ndryshuar edhe emrin. Ajo quhet tani Gorkem.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*