vizioni June 4, 2021

Xhemi Shehu vazhdon të mbetet një nga personazhet më të dashura të showbiz-it shqiptar, e si rrjedhojë edhe interesi për të ditur rreth jetës së saj është shumë i lartë.

Një nga gjërat që na ka bërë kureshtarë të gjithëve është emri i saj, pasi shpeshherë janë bërë aludime se Xhemi është shkurtim i Xhemile.

Por cila është e vërteta e gjithë kësaj historie? Atë e ka treguar vetë ajo gjatë një bisede të këndshme në emisionin “Ndryshe”. Xhemi ndër të tjera ka treguar dhe emrin e saj të vërtetë.

“O Zot prapë me këtë pyetje?! Si ka mundësi që ma bëjnë përsëri këtë pyetje? Nuk e kam kuptuar kurrë se pse njerëzit mendojnë se duke më thënë “E ke emrin Xhemile”, mendojnë se më shajnë. Çfarë të keqe ka ta kesh emrin Xhemile? E kam Xhemi! Dhe po ta kisha Xhemile s’do të kishte asnjë problem,“- tha ajo.

Më tej Xhemi ka zbuluar dhe detaje të tjera, si psh që ka qenë babi i Elia Zaharisë ai që e ka ndihmuar në gjendjen civile.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*