Day: June 4, 2021

vizioni June 4, 2021

Kur mjekët i thanë Danny MacDonald, 74, nga Irlanda se ai kishte kancer në stomak dhe kishte tre muaj jetë, ai vendosi të refuzojë këshillat e tyre, të shmangë kimioterapinë toksike dhe të pranojë trajtim ushqimor. Katër vjet më vonë, Danny ndihet shkëlqyeshëm, falë protokollit ditor që ai ka miratuar, i cili përfshin pirjen e […]

vizioni June 4, 2021

Një çift në SHBA ka gëzuar një martesë prej 60 vitesh dhe për të qëndruar gjithë këtë kohë bashkë me sa duke u ka mjaftuar vetëm ndershmëria ndaj njëri-tjetrit, përpos dashurisë sigurisht.Pra, burri dhe gruaja ishin shumë të hapur dhe ndanin gjithçka pa mbajtur sekrete nga njëri-tjetri Pothuajse gjithçka… Sepse gruaja mbante në dollap një […]

vizioni June 4, 2021

Ndjesi dj.egi.eje të vazhdueshme, irr.it.im i stomakut dhe ndjesi përzierje, dhim.b.je që fillojnë nga stomaku e ngjiten lart deri në fyt, të gjitha këto sim.pto.ma të çojnë tek një emër GASTRITI. Gastriti është inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe bie në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimet. St.resi, […]

vizioni June 4, 2021

Rebecca Robert vetëm 39-vjeçe është një nga vetëm disa gra në të gjithë botën që mbetet shtatzënë ndërsa është shtatzënë. Ajo ishte tre javështatzënë me djalin Noah kur zbuloi se ishte shtatëzënë sërish e kjo për shkak të një fe.nom.eni super të rrallë të quajtur superfe tacion. Kjo ndodh kur një vezë tjetër lëshohet gjatë […]

vizioni June 4, 2021

Shiatsu është një nga masazhet më të thjeshta që mund t’i bëni vetes për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Efektet e tij besohet se janë të pabesueshme dhe do ta bëjë fytyrën tuaj të duket më e re. Kjo teknikë terapeutike është efektive dhe për rrudhat rreth syve. Në këtë zonë, rrudhat janë më të […]

vizioni June 4, 2021

Për të gjithë fansat e gjumit të ditës, ka një lajm të mirë. Të dremisësh në drekë një ose dy herë gjatë javës ul rrezikun nga sëmundjet e zemrës. Shkencëtarë nga Universiteti Spitalor i Lausanne, Zvicër arritën në përfundimin se ka një lidhje mes gjumit të ditës dhe komplikimeve të zemrës. Sipas tyre, nëse flini […]

vizioni June 4, 2021

Një çift indian ka realizuar dasmën në fluturim e sipër, me rreth 160 të ftuar në bordin e një avioni. Arsyeja e zgjedhjes së një vendi të tillë për dasmën, ishte shmangia e rregullave shtrënguese të koronavirusit. Rakesh dhe Dakshina prenotuan një fluturim nga qyteti i Madurait dhe bënë dasmën të pashqetësuar, ndërsa në vend […]