vizioni July 27, 2020

Babai me reflekse të mahnitshme, shpëtoi fëmijën nga përplasja e makinës(VIDEO)

Është hedhur në internet një video, që nuk dihet se ku është realizuar, që tregon reflekset e mahnitshme të një prindi.

Ai ka bërë një rrotullim dhe e ka larguar të bijën, duke shmangur përplasjen në veturë.

E tëra ka ndodhur derisa ata ishin duke kaluar në zebra, ndërsa shoferi vazhdonte sikur përpara të mos jetë askush.

Shiko Videon:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*