vizioni October 20, 2021

Dashi Jeta juaj ne çift ka për te qene gjithë kohës e mbrojtur sot. Nuk do keni as debatin me te vogël me partnerin, përkundrazi do kaloni me tepër kohe me te dhe do flisni lirshëm. Beqaret gjithashtu do kenë një dite euforike te cilën duhet ta shfrytëzojnë sa te mundin. ne planin financiar do […]

vizioni October 20, 2021

Semi dhe Iliri kanë diskutuar pas një gjesti të cilin e bvri Semi ndaj tij. Diskutimi mes Semit dhe Ilirit filloi ditë më parë kur Iliri dhe Donaldi ishin duke diskutuar diçka me zë të vogël kur Semi kërkoi që ata t`i tregonin të gjithëve dhe jo të përshpëritnin mes vete. Kjo gjë bëri Iliri […]

vizioni October 19, 2021

Trupi ynë ka nevojë për vitaminë C në mënyrë që plagët të shërohen, dhëmbët dhe kockat tona të jenë të forta. Ajo gjithashtu merr pjesë në krijimin e proteinave vitale që ndërtojnë lëkurën tonë, ligamentet dhe enët e gjakut. Mungesa e saj ndikon që enzimat në trup të mos jenë në gjendje të krijojnë molekulat […]

vizioni October 19, 2021

Fatkeqësisht shumica e “profesionistëve shëndetësorë” ju thonë që të shmangni rrezet e diellit sepse mund të shfaqet kanceri në lëkurë, transmeton lajmi.net. Kjo ndodhë sepse këta “profesionistë” nuk e kuptojnë që vitamina D ndihmon lëkurën që të parandalojë kancerin në lëkurë, shkruan anyavien. Vitamina D mund të shërojë edhe sëmundjet e zemrës, diabetin dhe sëmundjet […]

vizioni October 19, 2021

Kur flasim për limonin,mendojnmë menjeherë për ujin e limonit dhe përfitimet e ndryshme shëndetësore të tij.Sidoqoftë,përfitmet e limonin nuk ndalen me konsumimin e tij thjeshtë,era e tij mund të ketë efekte pozitive në trupin e njeriut dhe mjedisin përrreeth tij. Efektet e erës së limonit në trupin e njeriut Për të përmirësuar jetën tuaj, prisni 3 […]

vizioni October 19, 2021

Duket se gishtat e dorës, zbulojnë shumë më tepër nga sa mendojmë ne! Nëse gjatësia e gishtit të vogël përshkruan dashurinë dhe linjat në pëllëmbët e duarve zakonisht flasin për jetën tonë, lumturinë, përgatituni për diçka më shumë: forma e gishtërinjve zbulon karakterin tuaj, shkruan Class. Forma A Keni tendencën të fshihni ndjenjat tuaja dhe […]